Even voorstellen

Mijn naam is Jacqueline Jacobs, gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2001. Na 17 werkzame jaren in de beauty branche als accountmanager, heb ik nu gekozen voor mijn passie, die ligt bij de liefde voor de huid en -huidverzorging.  Nadat ik al die jaren met enorm veel plezier bij de specialisten langs ging , is het nu de tijd om mijn ervaring in mijn eigen salon toe te passen. Graag heet ik je welkom bij salon Dolce Far Niente dat staat voor lekker niks doen, samen met jou kijk ik naar je huidbehoefte en maken we een behandelplan op maat voor zowel in de salon als voor thuisgebruik.

Je huid is nou eenmaal waardevol en uniek en daar mag je trots en zuinig op zijn! het is tenslotte niet te vervangen, genoeg reden om hem goed te verzorgen.

Dolce far niente | Sweetness of doing nothing

In mijn salon werk ik  exclusief met Cenzaa een Nederlands merk, op het gebied van de professionele huidverbetering behoort het merk Cenzaa tot een van de succesvolste cosmeticamerken. De kracht van het merk Cenzaa schuilt in de filosofie dat echte schoonheid van binnen zit en dat dan samen combineert met cosmetische huidtherapie en welness beleving.

Direct een afspraak maken
Naar de webshop